Nieuws

De nieuwe show: Drood!

Hear ye, hear ye! Van 5-8 juni 2024 staat Vals Alarm in het Grand Theatre met een nieuwe voorstelling!

De volgende musical die we op de planken gaan brengen is: π“π‘πž 𝐌𝐲𝐬𝐭𝐞𝐫𝐲 𝐨𝐟 𝐄𝐝𝐰𝐒𝐧 𝐃𝐫𝐨𝐨𝐝!

Wie heeft Edwin Drood vermoord? In de vorm van een β€˜Whodunit’ vertellen wij jullie dit moordmysterie van Charles Dickens. Tenminste, tot aan het moment dat dit onvoltooide verhaal vanwege het overlijden van de auteur is geschreven. Vanaf dan is het de beurt aan het publiek! Wie is de moordenaar van Drood? We presenteren jullie de feiten, de raadsels en laten jullie beslissen tussen verschillende mogelijke oplossingen in dit muzikale komediespel. Het wordt grappig, macaber, spannend en mysterieus.

Met ‘Drood’ brengen we een musicalgenre dat we in het verleden nooit in zijn geheel hebben gedaan, al is de stijl door ons wel eerder beroerd met nummers als FaΓ§ade, Murder en Bring on the men uit β€˜Jekyll and Hyde’. We kijken ernaar uit om deze nieuwe kleur aan het palet van Vals Alarm toe te voegen!

De rollen zijn inmiddels verdeeld en de eerste plannen voor het decor staan op papier… Zodra we nieuwe info voor je hebben, lees je het hier op onze website! Check ook onze Instagram en Facebook pagina’s via de links rechtsboven in je scherm of onderaan de mobiele versie. Or by rolex replica