Voorstelling

Geen Kerstconcert

Zaterdag 17 december 2022 stonden we bij Vrijdag met ‘Geen Kerstconcert’.

Een week voor Kerst gaven we ons “Geen Kerstconcert” waarin we de verwachting trotseerden kerstliedjes te zingen. In plaats daarvan werd het luid, kleurrijk en veelzijdig in de donkere wintertijd bij Vals Alarm:
Naast muziek van Hadestown, Hamilton en Hairspray, vlogen we van stoere rock naar powerballads, van hiphop naar Disney en onderweg passeerden we gospel, blues en bigband. Hoewel de titel een concert suggereert, werd er niet alleen gezongen, er werd gedanst, scenisch geacteerd en sommige zangers lieten ook hun talent op instrumenten horen.

De muzikale leiding van de zangers, maar ook van het live combo, was onder leiding van Cas Straatman. Daarnaast bereidden diverse artiesten dit concert met ons voor, omdat we met steun van de Provincie Groningen meerdere professionele gastdocenten konden uitnodigen in het kader van talentontwikkeling. We werden gecoacht door zanger Jordan Roy, choreograaf Noah Mollet en theatermakers Jorrit Boonstra en Catherine Sorgdrager.

De twee uitverkochte voorstellingen waren een groot succes, maar er is geen ruimte voor een pauze. Met het nieuwe jaar beginnen we meteen met de repetities voor ons volgende musicalproject!

De foto’s zijn gemaakt door Erik Jaap Dijk. fake rolex