Nieuws

Help ons aan kostuums!

Update! Hoera! Het is gelukt om het doel van €1250 met crowdfunding te bereiken! Dank voor ieders donatie. Mocht je graag willen bijdragen aan de nieuwe voorstelling van Vals Alarm, stuur ons dan een e-mail, vul het contactformulier in of word Vriend van Vals Alarm vanaf €20 per jaar! Klik hier voor meer info over de Vrienden van Vals Alarm.

Help ons het mysterie te onthullen in onze nieuwste musical:
The Mystery of Edwin Drood!
Van 5 tot 8 juni 2024 staat Vals Alarm Musicaltheater weer op de planken in Het Grand Theatre in Groningen! We hebben alleen nog wel wat hulp nodig met de voorbereidingen…

Help ons via Voordekunst.nl!
De noten worden gestampt, de choreo’s ingesleten, het decor staat in de verf en niemand minder dan Merel Kollmer heeft voor ons prachtige kostuumontwerpen gemaakt. We kunnen alleen nog wat hulp gebruiken om de ontwerpen tot leven te brengen! Help ons en doneer nu! Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij het podium.

Kijk gauw op: https://www.voordekunst.nl/projecten/16446-help-vals-alarm-aan-kostuums-1

Als dank voor jouw steun bieden we unieke tegenprestaties aan die je perfect in de sfeer van onze voorstelling brengen. Word de held achter de schermen en laat dit meeslepende mysterie tot leven komen! Nieuwsgierig naar meer? Houd ons in de gaten op onze Facebook-pagina en via Instagram.