Nieuws

De Kick-off van Drood

Van 5-8 juni 2024 presenteert Vals Alarm Musicaltheater de musical The Mystery of Edwin Drood. Op zaterdag 4 november organiseert Vals Alarm een kick-off om de aftrap van deze productie te vieren. De visie op het stuk wordt beschreven, de makers van het decor en de kostuums zullen hun ideeën delen en uiteraard zullen we een muzikaal tipje van de sluier geven! De middag wordt afgesloten met een borrel.  Meld je gauw aan via dit formulier

Whodunnit?

MOED, The Mystery Of Edwin Drood is het laatste boek dat Charles Dickens ooit schreef, maar voordat hij kon onthullen wie de moordenaar is in dit verhaal, overleed hij. Dit was voor Rupert Holmes de aanleiding om een musical te schrijven, waarbij het publiek de kans krijgt dit moordverhaal voor eens en altijd op te lossen. 

Wie is de moordenaar van Drood? Is het Edwins oom John Jasper, die verliefd is op Drood’s verloofde Rosa? Of misschien Neville Landless, de vreemdeling die door Drood continu respectloos wordt behandeld? Of is het één van de vele andere personages? We presenteren het publiek de feiten, de raadsels en laten het publiek beslissen tussen verschillende mogelijke oplossingen in dit muzikale komediespel. Het wordt grappig, macaber, spannend en mysterieus.

Artistieke leiding

The Mystery of Edwin Drood staat onder leiding van regisseur Dani Heres Dominguez, muzikaal leider Cas Straatman en choreograaf Marijke Menninga.
Met ‘Drood’ brengen we een musicalgenre dat we in het verleden nooit in zijn geheel hebben gedaan, al is de stijl door ons wel eerder beroerd met nummers als Façade, Murder en Bring on the men uit ‘Jekyll and Hyde’. We kijken ernaar uit om deze nieuwe kleur aan het palet van Vals Alarm toe te voegen!

Komt dat zien!

In het kort: de Kick-off van The Mystery of Edwin Drood
Datum: zaterdag 4 november
Locatie: Het VRIJDAG Prinsentheater is gevestigd aan de Noorderbuitensingel 11, 9717 KK in Groningen
Tijd: 15:00 – 16:30u met aansluitende borrel
I.v.m. een gelimiteerd aantal plaatsen willen we je vragen je aan te melden via dit formulier