Nieuws

The Mystery of Edwin Drood

Hear ye, hear ye! Voor Vals Alarm is een nieuw productiejaar aangebroken met leuke en grootse plannen!

De volgende musical die we op de planken gaan brengen is: 𝐓𝐡𝐞 𝐌𝐲𝐬𝐭𝐞𝐫𝐲 𝐨𝐟 𝐄𝐝𝐰𝐢𝐧 𝐃𝐫𝐨𝐨𝐝!

Wie heeft Edwin Drood vermoord? In de vorm van een ‘Whodunit’ vertellen wij jullie dit moordmysterie van Charles Dickens. Tenminste, tot aan het moment dat dit onvoltooide verhaal vanwege het overlijden van de auteur is geschreven. Vanaf dan is het de beurt aan het publiek! Wie is de moordenaar van Drood? We presenteren jullie de feiten, de raadsels en laten jullie beslissen tussen verschillende mogelijke oplossingen in dit muzikale komediespel. Het wordt grappig, macaber, spannend en mysterieus.

Met ‘Drood’ brengen we een musicalgenre dat we in het verleden nooit in zijn geheel hebben gedaan, al is de stijl door ons wel eerder beroerd met nummers als Façade, Murder en Bring on the men uit ‘Jekyll and Hyde’. We kijken ernaar uit om deze nieuwe kleur aan het palet van Vals Alarm toe te voegen!

De rollen zijn inmiddels verdeeld en de eerste plannen voor het decor staan op papier… Er wordt ook hard gewerkt aan een locatie en speeldata voor onze nieuwe voorstelling. Zodra we het weten, lees je het hier op onze website! Or by rolex replica

Related Posts