Nieuws

Vals Alarm zoekt regisseur

Per september 2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe regisseur (m/v/x). Ben jij of ken jij degene die met ons een knaller van een musical gaat maken? Lees dan gauw verder!

Vacature

Wij zijn vanaf september 2024 op zoek naar een nieuwe regisseur. Vals Alarm repeteert wekelijks op dinsdagavond (19:30-22:00) en voert jaarlijks tot anderhalf jaarlijks een musicalproductie op (data in overleg). Daarnaast voert Vals Alarm door het jaar enkele kleine optredens en concerten op, waarvoor soms wat extra regie nodig is.

Wij zoeken

Een enthousiaste, betrokken regisseur met ervaring die elke speler afzonderlijk uitdaagt om de groep als geheel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zoeken we een regisseur die oog heeft voor het ensemblespel en alle acteurs gedurende het hele stuk zo veel mogelijk op het podium heeft staan. Als regisseur combineer je je artistieke taken met een uitstekend organisatorisch vermogen en vind je het leuk en uitdagend om actief samen te werken met onze leden.

Taken

  • Je bent verantwoordelijk voor het verhaal van de show en het maken van een visie op het script;
  • Algehele regie van de voorstelling;
  • Afnemen van (rol)audities voor de betreffende productie;
  • Creëren van het artistieke beeld op het podium;
  • Begeleiding van de spelers bij acteerwerk, inlevingsvermogen en tekstbegrip;
  • Het opstellen van een lichtplan samen met de lichttechnicus;
  • Samenwerken en overleggen met de overige leden van het Artistiek Team (tenminste dirigent en choreograaf). Je wordt in je taken ondersteund door een productieteam en het bestuur van de vereniging.

Wij bieden

Een enthousiaste vereniging vol talentvolle en leergierige spelers die samen als doel hebben prachtige, uitdagende producties neer te zetten! Als regisseur ben je de spin in het web en krijg je de vrijheid om je eigen draai te geven aan de producties. Er is een projectvergoeding beschikbaar voor het geleverd werk.

Kijk voor een indruk van onze vereniging rond op deze website of op onze sociale mediakanalen.

Contact

Enthousiast geworden om te solliciteren?
Stuur dan je motivatie + CV/portfolio naar info@valsalarm.nl
Heb je vragen over de functie of de vereniging?
Schroom dan niet om contact op te nemen met Koen Brummel, voorzitter van Vals Alarm, via info@valsalarm.nl of het contactformulier op deze site.