Nieuws

Zing!

Heb je ons deze zomer gespot op TV? Wij mochten meedoen aan het muziekprogramma Zing! op NPO1!

In het nieuwe EO-programma Zing! gaan Giovanca Ostiana en Anne-Mar Zwart op zoek naar de beste zanggroep van ons land. De zanggroepen nemen het tegen elkaar op in auditierondes, waar ze auditie doen voor de mentor van hun voorkeur. Daarna gaan ze onder begeleiding van een mentor aan de slag om klaargestoomd te worden voor de volgende rondes. De jury bepaalt per ronde welke zanggroep er doorgaat en wie er afvalt. De mentoren zijn Glen Faria, Tania Kross en Roel van Velzen. Welke zanggroep ontwikkelt zich uiteindelijk tot ‘beste zanggroep van Nederland 2023’?

Spoiler alert… Bij Zing! hebben wij het geschopt tot de top zes koren in de halve finale! We zijn heel trots op dit mooie resultaat. Het was een geweldig leuke en leerzame ervaring en we hopen op meer samenwerkingen met Tania en de deelnemende koren in de toekomst. Op www.eo.nl/zing vind je de opnames van onze optredens terug. Je kan hier ook meer informatie vinden over het programma en leuke extra’s zoals interviews met verschillende zanggroepen. replica bell ross for sale

In de halve finale zongen we samen met onze coach Tania Kross en onze teamgenoten van Snowe een bijzondere versie van Orinoco Flow van Enya. Kijk hieronder het optreden terug!